Spodbudite potenciale za razvoj zaposlenih

Kako se bo podjetje razvijalo, raslo in vstopalo na nove trge brez usposobljenih in zavzetih sodelavcev? eHRM celovito podpre vaše delo z zaposlenimi. Na enem mestu združuje kadrovske procese, zaposlene in tehnologijo, s čimer je učinkovita podpora pri vodenju in razvoju zaposlenih ter vam tako zagotavlja konkurenčno prednost na trgu.

S pomočjo eHRM

Sprejemate premišljene odločitve na realnih podatkih

Sprejemate premišljene odločitve na realnih podatkih

Z grafičnim prikazom ključnih kazalnikov in s poročili imate v vsakem trenutku pregled uspešnosti glede na zastavljene cilje ali poslovne procese. Ažurni podatki omogočajo pravočasno odkrivanje trendov ter sprejemanje pravočasnih in učinkovitih poslovnih odločitev.

Spremljate ključne informacije na enem mestu

Spremljate ključne informacije na enem mestu

Poslovite se od preglednic in neobvladljivo razpršenih kadrovskih podatkov. Z dostopom, urejanjem in analizo informacij o zaposlenih na enem mestu poenostavite in pospešite administrativne kadrovske procese ter zagotovite skladnost z zakonskimi zahtevami.

Hitreje odkrijete in privabite nove talente

Hitreje odkrijete in privabite nove talente

Olajšajte si zahtevne procese kadrovanja. Med prijavami hitro poiščete najustreznejše kandidate in se z njimi dogovorite za srečanje. Imejte pregled nad uspešnostjo različnih virov in pripravite uspešno strategijo kadrovanja.

Celovito podprete vodje v njihovi vlogi

Celovito podprete vodje v njihovi vlogi

S sistemom usmerjenih pogovorov spodbujajte dialog o vsebinah in ciljih, pomembnih za uspešnost zaposlenih in podjetja, ter gradite kulturo povratne informacije. Vedno imate vpogled v napredek zaposlenih, ekip in podjetja.

Razvijate kadre in načrtujete nasledstva

Razvijate kadre in načrtujete nasledstva

Sistematično gradite kompetentnost vaših zaposlenih. S pregledom nad vlaganjem v razvoj spremljate rast in razvoj posameznikov ter povečevanje intelektualnega kapitala celotnega podjetja.

Spodbujate produktivnost vaše ekipe

Spodbujate produktivnost vaše ekipe

Motivirani sodelavci so bolj zavzeti za doseganje osebnih in organizacijskih ciljev. S stalnim upravljanjem z uspešnostjo zaposlenih vplivate na njihovo zadovoljstvo, motiviranost in produktivnost.

Podpora po vaši meri

Modularna zasnovanost eHRM vam omogoča postopno uvajanje glede na vsebinske potrebe podjetja, časovne zahteve in proračun investicije. Tako je primeren za podjetja, ki želijo podpreti osnovne kadrovske procese, kot tudi za organizacije, ki želijo informatizirati strateške kadrovske procese.

Kadrovska evidenca

Imejte pregled nad podatki na enem mestu in v realnem času ter skrajšajte čas za izvedbo administrativnih procesov.
Kadrovska evidenca

Kadrovanje

Hitreje odkrijete nove talente in na podlagi pretekle analitike pripravite uspešno strategijo kadrovanja.
Kadrovanje

Uvajanje

S pozitivno izkušnjo uvedbe zaposlenega zagotovite njegovo hitrejšo učinkovitost ter povečajte zavzetost in pripadnost.
Uvajanje

Upravljanje z uspešnostjo

Spodbudite uspešnost posameznikov, ekip in celotnega podjetja ter razvijte želeno interno kulturo.
Upravljanje z uspešnostjo

Nagrajevanje

Ustrezno nagradite zaslužne kadre in z vpogledom v sistem nagrajevanja podjetja krepite motivacijo za uspešno delo.
Nagrajevanje

Izobraževanje

Negujte kulturo stalnega izobraževanja zaposlenih in z usposobljeno ekipo izboljšajte agilnost podjetja na trgu.
Izobraževanje

Kariera in nasledstva

Z načrtnim razvijanjem kompetenc zaposlenih spodbujajte njihov potencial in tako gradite ekipo za izzive prihodnosti.
Kariera in nasledstva

Kultura

S pomočjo pohvalnic (Kudosov) in povratne informacije sodelavcev (Peer to Peer feedback) v podjetju spodbujajte kulturo povratne informacije.
Kultura

Z informacijami dosezite vse sodelavce

Imate veliko število sodelavcev, ki na svojem delovnem mestu nimajo dostopa do digitalnih poslovnih orodij (npr. vozniki, prodajalci), in želite, da so vključeni v interno komunikacijo? Z Digital Agoro jim ponudite celovito komunikacijsko platformo, s katero imajo na dlani vse ključne informacije za svoje delo (novice o podjetju, e-dokumenti, kontaktni podatki ipd.). Z Digital Agoro boste vzpostavili celovito okolje za razvoj, navdihovanje in vključenost vseh vaših sodelavcev.

Tehnične lastnosti

Kjerkoli in kadarkoli

Uporabniki imajo na voljo ažurne informacije – kjerkoli, kadarkoli in na kateri koli napravi, s čimer je eHRM učinkovita pomoč izvajanju kadrovskih procesov tudi v okoljih, kjer je veliko terenskega dela in poslovnih poti.

Oblačna ali lokalna

Rešitev eHRM je spletna aplikacija, zasnovana na Microsoft platformah. Arhitektura rešitve vam omogoča namestitev v vaše informacijsko okolje ali gostovanje v zasebnem ali javnem oblaku (Microsoft Azure).

Prilagodljiva rešitev

Učinkovito delo s kadri zadeva različne deležnike – od zaposlenih in kadrovske službe do vodij. eHRM omogoča, da si uporabnik prikaže informacije, ki so zanj pomembne – od prilagodljivih nadzornih plošč, samostojnega oblikovanja poročil po meri in nenazadnje do izbire poljubne barve rešitve.

Integracija z e-VEM

eHRM je povezan z e-Vem – državnim portalom za podjetja ter podjetnike. Podatkov vam tako ni potrebno vpisovati na spletni portal e-VEM – v elektronski obliki jih lahko posreduje neposredno eHRM. Tako se izognete podvojenim vnosom, zmanjšate možnost napak in skrajšate čas postopkov.

Povezave z drugimi sistemi

eHRM se s pomočjo integracije celovito povezuje z najbolj pogostimi evidencami delovnega časa (KADRIS 4, Time&Space, Starwatch Time in drugimi) ter z najbolj pogostimi plačnimi programi, kot so Microsoft Dynamics Navision, OPLA, Maop, Vitez, TotalPlus. Povezava omogoča avtomatičen izbor vrst plačil na podlagi podatkov iz eHRM, s čimer so odpravljene napake in pospešen proces priprave plač.

Analitika informacij

eHRM s personaliziranimi grafičnimi prikazi ključnih kazalnikov omogoča stalen analitičen vpogled v zbrane informacije o sodelavcih. Vodje ekip in kadrovski strokovnjaki imate na vstopni strani dostopno personalizirano nadzorno ploščo (angl. Dashboard), s pomočjo katere si lahko pripravite poljubne analitične vpoglede v zbrane podatke – brez potrebe po ustvarjanju posebnih poročil.

Najvišji standard varnosti

Slovenski institut za kakovost in meroslovje je s pregledom varnostne arhitekture in pregledom aplikacije eHRM potrdil, da rešitev ne vsebuje nobenih znanih varnostnih ranljivosti. eHRM je tako pridobil potrdilo o ustreznosti, s katerim obstoječim in potencialnim strankam zagotavljamo, da so njihove informacije o zaposlenih na varnem, ter dokazujemo najvišji standard varnosti.

Zaupajo nam

Bankart
Medis
Weiler Abrasives
Better
Addiko Bank
Kopit
KingsBox
Imlek
AMZS
Inspharma
Mobilize Financial Services
HRM One
Ržišnik Perc
SID banka
Herman&partnerji
Plinovodi
Lp Mycron
Pošta Slovenije
Placeholder
Monetic
Placeholder

Dogovorite se za predstavitev

Z boljšim razumevanjem zaposlenih usmerjate njihovo delovanje in spodbujate večjo učinkovitost podjetja. Bi radi spoznali, kako vam pri tem pomaga eHRM? Dogovorite se za predstavitev z našimi svetovalci.