Slovenski kadrovski kongres 2023 je največji HR dogodek v Sloveniji, ki že tradicionalno povezuje kadrovske strokovnjake in jim nudi priložnost za strokovno izpopolnjevanje ter mreženje. Osrednja tema letošnjega dogodka – Tokrat je osebno! – bo udeležencem ponudila vpogled v trende in dobre prakse, kako izboljšati izkušnjo zaposlenih ter s tem povečati njihovo zadovoljstvo, zavzetost in pripadnost organizaciji. 

Poleg spremljanja bogatega programa se v Hotelu Bernardin lahko ustavite tudi na našem razstavnem prostoru in pobližje spoznate produkt eHRM. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem odgovorili na vprašanja o razvoju zaposlenih ter najnovejših smernicah na področju digitalizacije HR procesov.

Ne zamudite vzporednega predavanja 

Na kongresu se nam bo pridružila tudi ekipa Digital Agora. Obiščite jih na razstavnem prostoru in jim prisluhnite na vzporednem predavanju. Vodja poslovnega razvoja Žarko Višekruna bo na njem predstavil, kateri koraki so potrebni na poti izboljšanja komunikacije s sodelavci ter kako jo digitalno podpreti. Predavanje bo v četrtek, 13. aprila 2023, ob 15.40 uri v pritličju Grand Hotela Bernardin v Portorožu.