Vse vsebine, objavljene na www.ehrm.net, so last družbe Agitavit Solutions, d. o. o., in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Brez dovoljenja Agitavit Solutions, d. o. o., se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati za kakršen koli drug namen. Družba Agitavit Solutions, d. o. o., ni odgovorna za morebitne občasne težave pri delovanju spletne strani www.ehrm.net, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Agitavit Solutions, d. o. o., si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani www.ehrm.net.

Vaše podatke bomo uporabili izključno za namene obveščanja o naših seminarjih/dogodkih ter za obvestila, povezana z našo dejavnostjo, in javnosti ne bodo dostopni. Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z ZVOP-1.

Spletna stran www.ehrm.net za delovanje strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z uporabo spletne strani obiskovalci soglašajo z njihovo uporabo.

O PIŠKOTKIH

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah in mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da je z novo zakonodajo (ZEKom-1) prišlo do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?
Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta, z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?
Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:

  • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske,
  • za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave,
  • na delih spletnih mest, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene,
  • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi,
  • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani,
  • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja …).

Naša spletna stran uporablja naslednje piškotke:

Ime piškotkaNamenTrajanje piškotkaPodjetje
_gaUporablja se za razlikovanje uporabnikov2 letiGoogle Inc.
_gatUporablja se za razlikovanje uporabnikov10 minutGoogle Inc.
__mauuidUporablja se za razlikovanje uporabnikov10 letNet-Results
__atuvcOmogoča deljenje naših vsebin3 letaAddThis
__atuvsOmogoča deljenje naših vsebin30 minutAddThis
viewed_cookie_policyUporablja se za hranjenje informacije o tem, ali je obiskovalec videl obvestilo o piškotkih1 letoAgitavit Solutions, d.o.o.