Pregled najnovejših funkcionalnosti

Z možnostjo elektronskega podpisovanja lahko enostavno ustvarite, pošljete in spremljate status e-podpisanih dokumentov, z možnostjo predogleda pa jih pogledate neposredno v aplikaciji ter se izognete nepotrebnemu prenašanju. S funkcijo ‘povleci in spusti’ smo vam olajšali nalaganje novih datotek in fotografij.

Posodobili smo tudi funkcijo delegiranja nalog, dodali pregled nad statusom vseh sporočil, ki so poslana sodelavcem, in poenostavili shranjevanje vnosov.

Namigi in nasveti: Modul Pogovori

V modulu Pogovori lahko zdaj načrtujete in izvajate ne le pogovore vodje s člani ekip, temveč tudi druge pogovore, ki jih praviloma ne izvaja vodja (npr. mentorska srečanja, notranji coachingi, izhodni intervjuji, ipd.). Kot je pohvalila ena od udeleženk: »S tem za letne razgovore ne rabiš druge, zunanje aplikacije lahko vse to narediš direktno v eHRM.«

Svetovalka Nataša Kramar je proces nove možnosti predstavila na konkretnem primeru izhodnega pogovora.
Prenovljena podoba in uporabniška izkušnja

Naš eHRM bo kmalu dobil novo podobo, ki je plod vaših komentarjev, predlogov in želja. Nova preobleka prinaša svež veter v uporabniško izkušnjo, ki prinaša večjo intuitivnost, hkrati pa tudi vnaša estetski užitek v vsakodnevno upravljanje kadrovskih procesov.

Zasnovali smo jo z mislijo na vas, da bo vsakodnevna uporaba postala še enostavnejša in prijetnejša ne samo za kadrovike, temveč tudi za vodje in druge sodelavce. Hvala vam za vse predloge ‒ skupaj gradimo boljši eHRM.

Z obljubo, da bomo še naprej negovali odnose s strankami in gradili na skupnih uspehih, smo srečanje zaključili z zahvalo za zaupanje in sodelovanje ter z optimizmom zrli v prihodnje projekte in izboljšave. Naše potovanje k inovacijam in odličnosti se nadaljuje, in veselimo se, da bomo to pot prehodili skupaj z vami.