Rešitev AgitAVIT eHRM

Vsi kadrovski procesi, združeni na enem mestu. Da se lahko vi posvetite delu z ljudmi.

Agitavit eHRM avtomatizira večino vaših kadrovskih opravil. Tako se lahko osredotočite na naloge, ki so pomembne za razvoj vaših zaposlenih in obstoj vašega podjetja.

Centralizirano spremljanje zaposlenih

Za vas poenostavi in pospeši vse administrativne naloge. Z nekaj kliki lahko poiščete in urejate podatke o zaposlenih, spremljate odsotnosti z delovnega mesta in odobravate dopuste. Vedno imate na voljo vse zgodovinske podatke in spremembe.

Upravljanje učinkovitosti

Da podjetje lahko razvije učinkovite kadre, mora za njih najprej poskrbeti. Agitavit eHRM vključuje interaktiven sistem upravljanja uspešnosti, ki omogoča povečanje učinkovitosti zaposlenih in njihov razvoj. Spremljate lahko njihov napredek, prebirate poročila, identificirate talente ali vzgajate naslednike.

Kompetenčni model

Koncept kompetenc je edino sodobno orodje, ki projicira strategije podjetja na raven posameznika, kar vodjem in kadrovskim strokovnjakom omogoča učinkovito ravnanje s kadrom. S pravim organizacijskim vedenjem lahko posamezniki uspešno dosegajo zastavljene cilje.

Hitreje do najkakovostnejšega kadra

Olajšajte si zahtevne procese zaposlovanja. Agitavit eHRM vam omogoča, da med prijavami hitro poiščete najustreznejše kandidate in se z njimi dogovorite za srečanje. Proces zaposlovanja pa lahko povsem prilagodite lastnim potrebam; denimo tako, da prevzamete nadzor nad zaposlovalnimi koraki, kandidate selekcionirate (prvi razgovor, test, drugi razgovor) in na koncu izberete najprimernejšega.

Orodje, ki načrtuje in razmišlja z vami

Agitavit eHRM nudi nabor poročil, posebej zasnovanih za izboljšanje poslovanja podjetja. Grafični prikaz ključnih kazalnikov zagotavlja hiter pregled uspešnosti glede na določene cilje ali poslovne procese, s tem pa omogoča tudi hitrejše in bolj premišljene odločitve.

Želite o sistemu Agitavit eHRM izvedeti več?
Dogovorite se za brezplačen posvet z našimi svetovalci.


Dogovorite se za brezplačni posvet

Zaupajo nam