REŠITEV eHRM

Vsi kadrovski procesi, združeni na enem mestu. Da se lahko vi posvetite delu z ljudmi!

eHRM avtomatizira večino vaših kadrovskih opravil. Tako se lahko osredotočite na naloge, ki so pomembne za razvoj vaših zaposlenih in obstoj vašega podjetja.

Spremljajte ključne informacije na enem mestu

Z dostopom, urejanjem in analiziranjem informacijah o zaposlenih na enem spletnem mestu poenostavite in pospešite vse kadrovske procese. Vedno imate na voljo vse zgodovinske podatke in spremembe.

Podprite vodje v njihovi vlogi

S sistemom usmerjenih pogovorov spodbujajte dialog o vsebinah in ciljih, pomembnih za uspešnost posameznikov in podjetja. Imejte vpogled v napredek posameznika, ekip in celotnega podjetja.

Hitreje odkrijete nove talente

Olajšajte si zahtevne procese zaposlovanja. Med prijavami hitro poiščete najustreznejše kandidate in se z njimi dogovorite za srečanje.

Sprejmite bolj premišljene odločitve

Z grafičnim prikazom ključnih kazalnikov in s poročili, zasnovanimi za izboljšanje poslovanja podjetja, imate hiter pregled uspešnosti glede na zastavljene cilje ali poslovne procese.

Razvijajte kadre in načrtujete nasledstva

Sistematično gradite kompetentnost vaših zaposlenih. S pregledom nad vlaganjem v razvoj zaposlenih spremljate rast in razvoj posameznikov ter povečevanje intelektualnega kapitala podjetja.

Oblačna ali lokalna namestitev

Rešitev eHRM je spletna aplikacija, zasnovana na Microsoft platformah. Arhitektura rešitve omogoča namestitev v naročnikovo IT-okolje (on-premise) ali gostovanje v zasebnem oziroma javnem oblaku (Microsoft Azure).

Želite o eHRM izvedeti več?
Dogovorite se za brezplačen posvet z našimi svetovalci.


Dogovorite se za brezplačni posvet

Zaupajo nam